Zamestnanecký program

Cieľom Zamestnaneckého grantového programu Nadácie SPP je umožniť zamestnancom SPP sprostredkovať pomoc tam, kde si myslia, že je potrebná a kde bude najmä ich osobnou zásluhou dobre využitá. Preto, ak aj Vy máte pocit, že vo Vašom okolí treba podporiť niečo správne, je Vám sympatická práca niektorej neziskovej organizácie, alebo dokonca už dlhšiu dobu spolupracujete s nejakou organizáciou, či chcete podporiť jednotlivca v nepriaznivej životnej situácii, nové kolo Zamestnaneckého grantového programu Nadácie SPP („ZGP“) je určené práve Vám. Vďaka 667 zrealizovaným projektom zamestnancov za predchádzajúcich 14 rokov ZGP môžeme naďalej pokračovať v našej snahe prispievať ku komunitnému rozvoju Slovenska.

Už po 15. krát podporíme zamestnancov spoločnosti Slovenský plynárenský priemysel, a.s. („SPP“), ktorým záleží na dianí vo svojom okolí. Oslovujeme zamestnancov, ktorí aj popri svojej každodennej práci a povinnostiach majú záujem venovať sa verejnoprospešným aktivitám v prospech svojej komunity.

V tomto ročníku je na podporu verejnoprospešných projektov v rámci ZGP vyčlenených celkovo 20 000 eur. Maximálna celková výška podpory, ktorú môže získať zamestnanec predkladajúci projekt je 1 000 eur

Časový harmonogram predkladania žiadostí

Vyhlásenie programu je 11. februára 2020.

Uzávierka prijímania projektov je 11. marca 2020, do 24.00 h.

Výsledky o podpore budú zverejnené 27. marca 2020.

Do programu sa môže zapojiť LEN zamestnanec SPP (do programu sa nemôžu zapojiť zamestnanci spoločností SPP - distribúcia, a.s. a eustream, a.s.).

Jeden zamestnanec môže predložiť len jednej projekt.

Aktuálne podmienky Zamestnaneckého grantového programu 2020

Vzhľadom na aktuálnu situáciu na Slovensku ohľadne šírenia koronavírusu zoznam podporených projektov v Zamestnaneckom grantovom programe zverejníme v priebehu apríla 2020. Pevne veríme, že sa situácia ustáli a zlepší a vy budete môcť realizovať svoje projekty počas roku 2020.